Information

Procedure

Bestellingen aannemen, progress-foto's, levertijd, etc.

Shipping

De verzendkosten voor xx bedragen xx euro. Indien nodig moet je ook de styropor kop betalen etc. De pruik kan ook worden opgehaald op een beurs of animeconventie waar Harowigs aanwezig is. Hoe snel lever ik, wat kost het en met welke vervoerder.

Payment

Harowigs neemt alleen betalingen aan via bankoverschrijving. Betaling geschiedt altijd vooraf. Pas wanneer de betaling is voldaan wordt de pruik ingepland in mijn agenda.

Bankrekeningnummer enzo

Warranty

Als de pruik binnen een jaar stuk gaat en dit is niet door toedoen van de koper, dan zal ik de pruik gratis herstellen. Verzendkosten zijn dan voor de koper, maar ophalen/afleveren kan ook op een conventie of Beurs geschieden om kosten te besparen.

Liability

Harowigs kan niet aansprakelijk worden gesteld voor opgelopen schade door verkeerd gebruik van de pruik enz enz. Even goed waterdicht maken. Het klitten van de pruik is ook niet mijn verantwoordelijkheid.

Complaints

Mocht de pruik onverhoopt niet naar wens zijn dan krijg je de materiaalkosten terug binnen 14 dagen. De pruik houd ik dan zelf om te verkopen. Harowigs geeft geen geld terug bij het missen van deadlines.

 

Harowigs © 2021